Startpagina rubrieken.com

Apotheek, apothekers, geneesmiddelen, apotheken, medicijnen, informatie, escura

A3 Apotheke, Dinxperlo - Bij A3 Apotheke kunt u online kiezen uit duizenden artikelen voor uw gezondheid, zonder dat u daar een recept voor nodig heeft. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor medicijnen op recept. Dit dienen originele recepten van uw arts te zijn. a3apotheke.de
Alphega apotheek Wierden - Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons bereiken kunt. Wilt u informatie over ons dienstrooster of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. www.alphega-apotheek.nl
Anjer Service Apotheek, Zevenaar - De Anjer Apotheek is gevestigd in het centrum van Zevenaar. Deze website geeft onafhankelijke informatie over geneesmiddelen en daaraan gerelateerde onderwerpen. anjerapotheek.wellsens.nl
Apotheek 't Sant in Santpoort noord - Na jaren voorbereiding is de apotheek verhuisd naar Medisch Centrum 't Sant. In Medisch Centrum 't Sant bevinden zich naast de apotheek ook de huisartsen van Santpoort-Noord: Rob Bakx, Karin van der Heuvel, Bart de Koning en Kees van Sichem. www.apotheek-t-sant.nl
Apotheek 't Wed en Apotheek Loerik – Houten - Wat alle vrouwen moeten weten over foliumzuur. Een vrouw die in verwachting raakt heeft extra foliumzuur nodig. Foliumzuur verkleint namelijk de kans op het krijgen van een kind met bepaalde ernstige afwijkingen. Voor een goede ontwikkeling van de baby moet je al voor de zwangerschap beginnen met het gebruik van foliumzuur. Dagelijks 1 tablet van 0,5 mg is voldoende.
Apotheek Almere Haven - Apotheken in Almere Haven, Kwaliteit en Zorg zijn een begrip in de drie apotheken te Almere Haven, want uw Zorg is tevens onze Zorg. Wij zijn gaan samenwerken met ruim honderdzeventig andere apotheken in Nederland onder de naam "Service Apotheek".
Apotheek Boehmer Leiderdorp - Apotheek Boehmer is een apotheek met hoge kwalitatieve normen. Wij zijn sinds 2004 gecertificeerd volgens ISO 9001. De apotheek is in 1979 gevestigd door Guusta Huizer-Boehmer. Apotheek Boehmer timmert sinds haar opening aan de weg in Farmaceutisch Nederland.
Apotheek Boswijk, Utrecht - Apotheek D.G.Boswijk is een gezellige buurtapotheek gelegen aan de Twijnstraat in Utrecht. De apotheek is een VNA apotheek met Mevr C.van Steensel v.d Aa-Groenendijk als apotheker. Daarnaast is nog enkele dagen per week Dhr. R.H.B. Jansen als apotheker aanwezig.
Apotheek Broekheurne in Enschede - De kwaliteit van behandeling van mensen met hartproblemen verschilt per ziekenhuis enorm. Ook zijn er grote verschillen in de behandeling en begeleiding op zich. Het gebruik van soft- en harddrugs onder Nederlanders is de afgelopen tien jaar stabiel gebleven.
Apotheek De Gaard/Apotheek van Duin in Utrecht - Apotheek De Gaard en apotheek Van Duin staan centraal in de eerstelijnsgezondheidszorg in de wijken Tuindorp, Tuindorp-Oost en Voordorp. Regelmatig is er overleg met de huisartsen in de wijken.
Apotheek de Murene – Hoogvliet Rt - Buiten openingstijden kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Centrale Dienstapotheek Voorne Putten. Hoest, hoofdpijn en menstruatiepijn zijn klachten waarmee u niet direct naar de huisarts hoeft te gaan, maar die wel lastig zijn. Vaak kunt u hier zelf iets tegen doen of heeft de apotheek middelen waarmee u uw klachten kunt verminderen.
Apotheek de Vaart Amsterdam - Apotheek De Vaart is een buurtapotheek in een moderne stadswijk. Wij zijn gelegen naast Gezondheidscentrum De Vaart. De apotheek is sinds december 2004 HKZ gecertificeerd.
Apotheek Delfzijl - Bij ons kunt u terecht voor informatie en advies over geneesmiddelen en hulpmiddelen.
Apotheek Delhuvenne, Aalter (be) - Voor al uw verzorgingsproducten en medisch advies: Apotheek Delhuvenne, uw apotheek in Aalter. www.apotheekdelhuvenne.be
Apotheek Galilea-Zuid, Dordrecht - Apotheek Galilea-Zuid is een moderne, gerobotiseerde apotheek in de wijk Sterrenburg te Dordrecht. Apotheek Galilea-Zuid heeft een team van deskundige, professionele en klantvriendelijke apothekersassistenten en er is vrijwel altijd één of twee apothekers aanwezig.
Apotheek Gennep - Apotheek Gennep is gelegen in het centrum van Gennep, vlak bij de Markt en het historische stadhuis. Apotheek Gennep opereert vanuit een nauw samenwerkingsverband met apotheek de Duivenakker in Gennep en de huisartsenpraktijken in de gemeente Gennep via een elektronisch data netwerk.
Apotheek Havinga in Den Haag - De apotheek van het Zeeheldenkwartier, Duinoord, het Centrum en de Archipel.
Apotheek Heerde - Apotheek Heerde is een grote, moderne, gecertificeerde apotheek, gesitueerd in het Gezondheidscentrum Heerde. Wij verzorgen de geneesmiddelvoorziening in de gemeente Heerde (Veessen, Vorchten, Hoorn en Wapenveld) inclusief verzorgingstehuizen en verpleegtehuizen.Apotheek Heerde kent twee locaties: locatie centrum en locatie de Wendhorst.
Apotheek Heylo en Apotheek Limmen - Deze website geeft onafhankelijke informatie over geneesmiddelen en daaraan gerelateerde onderwerpen. www.heylo.nl
Apotheek Maatschap Enschede - Hier vindt u informatie over apotheek de Eekmaat en Twekkelerveld te Enschede, nieuwe geneesmiddelen, vergoedingen, bezorging van medicijnen
Apotheek Neede - Voor spoedeisende recepten buiten deze openingstijden kunt u de apotheek bellen: U wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de medewerker van de dienstdoende apotheek voor Borculo en Neede. Deze zal dan een afspraak met u maken wanneer hij voor u naar de apotheek komt. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over medicijnen en vaccinaties. Hiervoor kunt u bij een assistente terecht of een afspraak maken met de apotheker, de heer Lokerse.
Apotheek Nieuwenhuis in Oldenzaal - Apotheek Nieuwenhuis heeft een rijke historie. De apotheek is sinds 1855 gevestigd in Oldenzaal, aan de Steenstraat 30 en altijd in beheer geweest van de familie Nieuwenhuis. In 1991 is de apotheek overgenomen door de huidige apotheker (Pieter Nieuwenhuis), inmiddels de vierde generatie. Naast de beherend apotheker is een tweede apotheker (mevr Erica Arbouw-Wagenvoort) werkzaam. Het team bestaat verder uit 1 teamleider, 10 assistenten, 1 bezorger/apotheekhulp en een interieurverzorgster.
Apotheek Pijnacker Centrum in Pijnacker - Via de website kunt u ook vragen stellen, bijvoorbeeld over het gebruik van uw eigen medicijnen of over de regelgeving met betrekking tot het wel of niet vergoeden van genees- en hulpmiddelen en eventuele bijbetalingen.
Apotheek Scheemda - In Apotheek Scheemda kunnen wij u een heleboel extra informatie verstrekken. Dit doen wij via mondelinge informatie en via folders. Maar wist u dat wij ook een aantal speciale zorgboeken en -mappen hebben?
Apotheek Schermer in Bussum - U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen.
Apotheek Sloothaak in Rijnsburg - Reizigersadvies, de automatische pilservice voor de anticonceptiepil, downloaden van patiëntfolders, aanvragen herhaalmedicatie en bestellen van homeopathie is mogelijk.
Apotheek Vechtevoort in Maarssen - Internetapotheek van Apotheek Vechtevoort. U kunt ook op deze manier uw geneesmiddelen bestellen en laten bezorgen. Ook kunt U informatie opvragen over uw geneesmidddelen gebruik. www.apotheekvechtevoort.nl
Apotheek Vleuten - Een website vol met informatie over gezondheid en geneesmiddelen. Elke maand is er een nieuw thema en u kunt ook zoeken in het thema archief.
Apotheek Zenderpark, uw betrouwbare Serviceapotheek - Apotheek Zenderpark, Gezondheidscentrum De Meridiaan in IJsselstein, Utrecht.
Apotheek Zonegge – Zevenaar - Zorg houdt zich niet aan openingsuren. Voor medicatie buiten de openingsuren is er de dienstdoende apotheek; voor informatie en het aanvragen van herhaalmedicatie kunt u op deze website terecht. Een complete medische encyclopedie, een reiswijzer en informatie over geneesmiddelen, uit betrouwbare bron, vindt u op onze website. Apotheek Zonegge maakt deel uit van Gezondheidscentrum Zonegge.
Apotheek.nl – De website van apothekers in Nederland - Betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen, werking van medicijnen en bijwerkingen. Elke apotheek in Nederland. Werken in de apotheek. Vraag het de webapotheker. www.apotheek.nl
Apotheek.org – Op een eenvoudige manier uw eigen apotheek website! - Apotheek.org biedt apothekers de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier een eigen website op internet te publiceren. Indien u als apotheek kiest voor een website bij Apotheek.org heeft met uw eigen website de mogelijkheid om uw cliënten informatie te verschaffen.
ApotheekZorg – Zorg van A tot Z - De Apotheek voor al u drogisterij- en receptgeneesmiddelen Bestel receptgeneesmiddelen via Internet. Bestel via de receptenservice al uw receptgeneesmiddelen. Drogisterijartikelen Bestel via de winkel al uw drogisterijartikelen met 10% korting op de adviesprijs. Pilabonnement Neem een pilabonnement en ontvang elke 6 maanden uw anticonceptiepil automatisch thuis. Informatiedossier: Kalknagelpreventie Jaarlijks krijgen vele Nederlanders te maken met een kalknagel (schimmelnagel). Tips en feiten over deze schimmelinfectie zijn te vinden in ons informatiedossier. www.apotheekzorg.nl/apotheekzorg
Apotheken Ede - Medicijnen werken beter dankzij uw apotheker!
Apotheken Hoeksche Waard - De apotheek Hoeksche Waard geeft u via internet naast het on-line medicatie dossier en de on-line herhaal recept service, de anticonceptie pil bestel service en de diabetesmedicijnen bestel service ook de mogelijkheid online medicijnen te kopen in de webshop. www.apothekenhoekschewaard.nl
Apotheken in Sint-Oedenrode en Liempde - Om u nog beter van dienst te zijn zijn de Apotheken te Sint Oedenrode nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. www.apothekensintoedenrode.nl
Apotheken Purmerend Monnickendam - De apotheken van Purmerend en Monnickendam. Deze site bevat informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg. Roken heb je geleerd. Je hebt geleerd om te inhaleren. En geleerd om het lekker te vinden. Stoppen met roken kun je óók leren.
Apotheken Roosendaal - Apotheek Roosendaal - Apotheek Roosendaal is de betrouwbare plek voor het verkrijgen van geneesmiddelen, hulpmiddelen, gezondheidsproducten en informatie over ziektebeelden en gezondheidsthema's. apotheekroosendaal.leef.nl
Apothekersgroep Groningen in Groningen - De apotheken in Groningen werken sinds nauw samen. Dat doen we onder de naam Apothekersgroep Groningen (AGVOF). agvof.leef.nl
BENU Apotheek - In 2012 krijgen alle apotheken van Escura Apotheek en LLOYDS Apotheken één nieuwe naam: BENU Apotheek. BENU Apotheek is daarmee een keten met 200 apotheken in Nederland en voorziet daarmee circa 1,7 miljoen klanten van hoogwaardige farmaceutische zorg. De nieuwe naam gaat gelden voor ruim 700 apotheken op het Europese vasteland die tot de Phoenix-organisatie behoren. www.benuapotheek.nl
BENU Apotheek Baurichter in Enschede - U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. baurichter.benuapotheek.nl
Bilderdijk Apotheek in Amsterdam - U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. www.bilderdijkapotheek.nl
ConsuMed BV voor verantwoord medicijngebruik - informatie over geneesmiddelen voor patiënt en consument. Deze website bevat onafhankelijke informatie over medicijnen in Nederland en België. De medicijnen zijn gekoppeld aan ziekten of klachten. www.consumed.nl
De Katwijkse Apotheek in Katwijk - Recepten die u aanbiedt in de apotheek worden als regel direct gereedgemaakt en meegegeven.Soms zijn de middelen niet of onvoldoende voorradig. In dat geval wordt met u overlegd of u reeds een deel mee wilt nemen of dat u alle middelen tegelijkertijd wenst te ontvangen.
De Samenwerkende Diemer Apotheken - Onze organisatie bestaat uit DiemerApotheek Centrum, DiemerApotheek Noord, DiemerApotheek Duivendrecht, Medicijnpost Betondorp en Uitdeelpost Diemen Zuid. Informatie over openingstijden en dergelijke.
Dr. Hemels apotheken – Apotheek Didam en Apotheek de Liemers - U kunt op uw apotheeksite 24 uur per dag terecht voor interessant nieuws. Informatie over geneesmiddelen en gezondheid kunt u vinden in onze uitgebreide online database. Daarnaast kunt u thuis herhaalrecepten aanvragen en winkelen in onze shop.
Drogist en Apotheek, Vertrouwd en voordelig - DrogistenApotheek.nl is een webshop voor gezondheidsproducten. Via Drogist en Apotheek wordt u als consument in de gelegenheid gesteld medicijnen te bestellen en thuis of op het werk te ontvangen, zonder hiervoor naar de stadsapotheek te hoeven. www.drogistenapotheek.nl
Escura Apotheek De Maasbloem in Ammerzoden - Dertig tot veertig procent van de diabetici krijgt na verloop van tijd nierziekte. Daarbij speelt de stof CTGF, ofwel connect tissue growth factor, een essentiële rol. Dit blijkt uit een promotieonderzoek door Peggy Roestenberg aan het UMC Utrecht.
Escura Apotheek Dorrestein in Nieuwerkerk a/d Ijssel - Uw apotheker drs. F.L.J.M. Somers en zijn medewerkers van Apotheek Dorrestein heten u van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.30 uur van harte welkom. Sinds 1983 kunt u de apotheek vinden in winkelcentrum Dorrestein. www.apotheekdorrestein.nl
Escura Apotheek Noord 's-Hertogenbosch - Lees over onze services, onze openingstijden en hoe en waar u ons bereiken kunt. Wilt u informatie over ons dienstrooster of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website.
Hahnemann Apotheek in Heiloo - De Hahnemann apotheek voor al uw homeopathische geneesmiddelen. www.hahnemann.nl
Lareb Nederlands Bijwerkingen Centrum - Lareb is het kenniscentrum voor bijwerkingen in Nederland. In opdracht van de overheid registreren en analyseren wij bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins.
Linnaeus Apotheek – Amsterdam - U zult nuttige informatie vinden over de vele diensten die de Linnaeus Apotheek kan bieden. Apothekers: drs. N.M. Wierper, drs. P.N. Luchtenveld, drs. L.Y. Pang – Kan.
Medicijnen.nl - Bestel eenvoudig online uw medicijnen bij een erkende Nederlandse Apotheek
Medicijnkosten - Op deze website kunt u informatie vinden over de actuele kosten van geneesmiddelen. U kunt zien of een middel in het geneesmiddelenvergoedingssysteem is opgenomen, welke kosten meetellen voor uw eigen risico, hoeveel u eventueel zelf moet betalen en of er een vervangend geneesmiddel is dat wel helemaal wordt vergoed. www.medicijnkosten.nl
Mediq Apotheek - Mediq Apotheek is een organisatie met ruim tweehonderd apotheken in Nederland. Tijd en aandacht voor u, voor uw gezondheid en voor uw genees- en hulpmiddelen. Laat uw baby niet alleen slapen, Zoek uw Mediq Apotheek. www.mediq-apotheek.nl
Mediq Apotheek Achtse Barrier Eindhoven - U vindt ons aan de Fransebaan 588. Samen met 22 andere apotheken verzorgen wij de verstrekking van geneesmiddelen aan de inwoners van Eindhoven. Uiteraard helpen wij cliënten met een recept snel en professioneel. achtsebarrier.mediq-apotheek.nl
Mediq Apotheek Amby Maastricht - Onze apotheek staat garant voor de verstrekking van geneesmiddelen en zelfzorgartikelen aan de inwoners van Amby en de naaste omgeving. De apotheek is sinds 1980 gevestigd aan de Ambyerstraat Noord 17 te Amby Maastricht. amby.mediq-apotheek.nl
Mediq Apotheek Bolsward - Onze apotheek staat garant voor de verstrekking van geneesmiddelen aan ruim 9.000 inwoners.Onze apotheek is onlangs verhuisd naar de Jongemastraat 1. bolsward.mediq-apotheek.nl
Pagina 2