Startpagina rubrieken.com

Hondenclub, kringgroep, kynologenclub, hondensportvereniging, honden, vereniging

Hondensportclub de Volharding, Amersfoort - Fijn sporten met uw hond? Dat kan bij hondensportclub de Volharding in Amersfoort. Op onze mooie accommodatie kunt u terecht voor diverse trainingen met uw hond beginnend vanaf de puppycursus tot aan wedstrijdtrainingen. Kom gerust eens langs en overtuig uzelf van de mogelijkheden. www.hscdevolharding.nl
Hondensportvereniging 't Haartje Amersfoort - Hondensportvereniging 't Haartje: een gezellige NBG club waar hondensporters terecht kunnen voor training, examens en wedstrijden op het gebied van IPO en het zoekhondenprogramma van de KNPV. www.haartje.nl
hondensportvereniging "de Vriendschap", Epse - Wij trainen op het oude voetbalveld van Epse. We hebben een goede veldverlichting rond het veld zodat we ook in de wintermaanden kunnen trainen. Voor de ringtraining, de puppycursus en de clickertraining maken we regelmatig gebruik van het omheinde tennisveld. Hier kunnen we de honden zonder probleem los laten lopen. www.hondensportverenigingdevriendschap.nl
Hondensportvereniging "Mijn Hond als Vriend", Riethoven - Onze Hondensportvereniging is van oorsprong een politiehondenvereniging. Enkele jaren geleden is men gestart om naast de politiehondentrainingen op kleine schaal gehoorzaamheidscursussen aan te bieden. Dit begon met twee instructeurs. Inmiddels is het instructeursteam uitgegroeid tot acht instructeurs. Gemiddeld volgen per seizoen zo'n 160 tot 180 combinaties een gehoorzaamheids- of behendigheidscursus bij onze vereniging. www.mijnhondalsvriend.nl
Hondensportvereniging Almelo - Hondensportvereniging Almelo, de club waar elke week circa 250 cursisten leren hoe ze met hun hond om moeten gaan om er zoveel mogelijk plezier van te hebben. Want een gehoorzame hond, is een leuke hond!
hondensportvereniging De Bewaker, Heerenveen - Onze vereniging is opgericht in 1982, met als thuisbasis Heerenveen. Het doel is de honden af te richten tot Verdedigingshond, Politiehond of Speurhond. home.kpn.nl/bewaker
hondensportvereniging De Lichtstad Eindhoven - We zijn een NBG-vereniging met als doel de africhtingssport te stimuleren met honden die erkend worden als gebruikshond en die de capaciteit bezitten om een africhtings-certificaat te behalen.Daarbij staat het plezier in het werken met de hond centraal.
Hondensportvereniging de Liemers te Duiven - opgericht augustus 1980 en aangesloten bij de NBG( Nederlandse Bond van Gebruikshondensportverenigingen). Hondensportvereniging de Liemers houdt zich bezig met gebruikshondensport het z.g.n. IPO. Dit is een Internationaal programma op het gebied van speuren, appél en verdedigingshond – Elementaire Gehoorzaamheidscursus, puppy cursus – Agility (Behendigheidsbaan) (in oprichting). Ook is er een opleiding voor Zoekhonden menselijke geur (reddingshonden opleiding)
Hondensportvereniging de Nevelhorst, Didam - G(edrag), G(ehoorzaamheid) en B(ehendigheid) vereniging de Nevelhorst. Het doel van de vereniging is dat iedereen die dat wil, op een verantwoorde manier, lekker met zijn/haar hond een vorm van sport kan bedrijven tegen een betaalbare prijs, maar wel niveau verhogend.
Hondensportvereniging DES70 (Door Eendracht Sterk), Haaksbergen - D.E.S.'70 is opgericht op 1 April 1970 onder auspiciën van de afdeling Overijssel der K.N.P.V. We hebben als doelstelling het africhten van politiehonden en het behalen van de daarbij behorende certificaten. www.des70.nl
Hondensportvereniging Dronten en omgeving - Hier vindt u alle informatie die de HSVD u kan geven voor het opvoeden van en sporten met uw hond
Hondensportvereniging KC Arnhem & Omstreken - Onze doelstelling is: Liefhebbers van honden met elkaar in contact brengen; – Het samen bezig zijn om zoveel mogelijk van en met onze honden te genieten;- De kennis over honden te vergroten.
Hondensportvereniging Leidsche Rijn, Utrecht - Onze doelstelling is om kwalitief hoogwaardige cursussen te geven om zodoende een positieve bijdrage te leveren aan het hondbeeld in onze maatschappij. Door de kosten laag te houden pogen we laagdrempelig te zijn.
Hondensportvereniging TIMBO, Opsterland (Gorredijk) - De mogelijkheden binnen H.S.V. TIMBO worden steeds uitgebreider, van gehoorzaamheids-training, tot uitgebreide sportieve activiteiten zoals Behendigheidslessen.
Hondensportvereniging Zoete Lieve 's Hertogenbosch - Zowel W.H.G. Zoete Lieve als H.D.G. Zoete Lieve heeft als doel de baas en zijn hond dichter bij elkaar te brengen, of, zoals in vakterm wordt gebruikt "te bouwen" aan een betere baas/hondverhouding. Begrijpt uw hond wat u bedoeld? www.hsvzoetelieve.nl
Hondentraining en puppycursus Yvonne van der Meer, Heerhugowaard - Hondentraining en puppycursus voor alle honden en puppies. Ook zijn wij gespecialiseerd in hond kind training, gedrag hond en privé training hond en bij ons is het hele gezin welkom. www.hondentrainingen.nl
Hondentraining Het Goede Spoor - We trainen op diverse locaties in Deventer, Epse, Bussloo. De hondentrainingen zijn zeer gevarieerd. Aan bod komen; socialiseren, apporteren, speuren en zoeken, sociale huishond, gedrag en opvoeding. We trainen op de positieve manier, met beloning d.m.v. brok of dummy. www.hetgoedespoor.nl
Hondentrainingsgroep Puppyclass, Wassenaar - "ASTRID'S PUPPYCLASS" de Hondenschool voor Gedrag, Gehoorzaamheid en Opvoeding van Pups tot Sociale honden. Ook oudere honden kunnen voor heropvoeding bij ons terecht.
Hondentrimsalon / Hondenschool Doggy's Paradise, Heibloem - U bent op onze hondenschool tevens aan het juiste adres voor adviezen op het gebied van training en gedrag.
Hondenvereniging Antis, Wijk bij Duurstede - De erkende vereniging voor Gedrag en Gehoorzaamheid en Behendigheid. Opgericht 28 september 1978.Aangesloten bij de stichting Gehoorzaamheid en Behendigheid.
Hondenvereniging Baarle, Baarle Hertog (be) - HV Baarle is een Belgische vereniging zonder winstoogmerk waar iedereen lid van kan worden. De vereniging heeft tot doel fokkers van rashonden en liefhebbers van honden nader tot elkander te brengen, de hondensport te bevorderen en het fokken van rashonden in de zuiverste vorm aan te moedigen.
Hondenvereniging De Schie, Rijswijk - Hondenvereniging De Schie heeft zich tot doel gesteld om tijdens de gegeven cursussen te komen tot een goed gesocialiseerde hond die in de huidige maatschappij niet tot overlast is voor anderen. Ons streven is ook om naar de baas toe duidelijk te maken waarom zijn hond zich zo gedraagt en zodoende gedragsproblemen te voorkomen.
Hondenvereniging Elburg - De Hondenvereniging Elburg is in 1982 opgericht. Sinds die tijd heeft de club zich ontwikkeld tot een goedlopende en financieel gezonde vereniging. Wie graag op een leuke manier met zijn of haar hond(en) wil trainen is welkom bij de Hondenvereniging Elburg.
Hondenvereniging Kyon, Haaren (nb) - Hondenvereniging Kyon bestaat uit een enthousiaste club van geschoolde vrijwilligers die trainingen verzorgen op het gebied van puppy-, G&G Kyon, G&G en Behendigheid via de Federatie Hondensport Nederland en individuele trainingen.
HondenVereniging Zeewolde - Op deze site vindt U informatie over de vereniging, cursussen en lestijden. U kunt zich ook aanmelden voor een nieuwe cursus. Bovendien vindt U aanvullende informatie over hondenrassen en wordt telkens een algemeen medisch onderwerp behandeld.
Hotsche Luik Kynologisch Gedragstherapeut Edam - Van puppycursus tot gevorderde cursus, van speurles tot gedragstherapie. Hotsche Luik is erkend en meervoudig gecertificeerd in diverse disciplines. Plezier, samenwerking, begrip en respect tussen eigenaar en hond staan hoog in het vaandel. www.hotsche-luik.nl
HSV De Oase, Rotterdam - Op 8 februari 1990 werd de vereniging "Flyball Nederland" opgericht waarvan na twee jaar de naam werd veranderd in "Hondensportvereniging De Oase".De vereniging is aangesloten bij de stichting Gedrag, Gehoorzaamheid en Behendigheid van de Koninklijke Nederlandse Kennelclub Cynophilia.
HSV hondensportvereniging Rijk van Nijmegen - Een groep enthousiaste bestuurders en instructeurs heeft per 24 oktober 2002 Hondensportvereniging Rijk van Nijmegen opgericht. HSV Rijk van Nijmegen stelt zich ten doel om de relatie tussen baas en hond te bevorderen. www.bruijntje.nl
HSV WIK – Hondensportvereniging Willen Is Kunnen, Zaandam - We zijn een enthousiaste hondensportvereniging in Zaandam -Noord-Holland. We hebben diverse cursussen en trainingen zoals puppen, gehoorzaamheid en behendigheidscursussen. Maar ook een enthousiaste flyball groep en doggydance. www.hsvwik.com
HV MEDIO en Timing Dinteloord - Al meer dan 20 jaar is deze verenging actief in het africhten van honden.
Idéfix Hondensportvereniging, Riel - Idéfix Hondensportvereniging is een vereniging waarvan de leden bezig zijn met honden. De een doet dat uit prestatiegerichte overwegingen, zoals het deelnemen aan wedstrijden, de ander wil een hond die gewoon een leuke huisgenoot wordt en de derde vindt het leuk om in zijn vrije tijd lekker bezig te zijn met zijn hond.
K.C. de Batouwe, Kapel-Avezaath - K.C. de Batouwe is sinds 1959 als Kynologenclub erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Het is een vereniging met ongeveer 300 leden.
K9 Dogcenter – K9 Dierenpension, Schinnen - K9 Dierenpension bestaat sinds 1999 en is gevestigd in een nieuwbouwpand met alle moderne voorzieningen. K9 Dogcenter, de speurhonden training en begeleiding specialist. Een opleidingcenter voor politie- en speurhonden.
KC Almelo en Omstreken - KC Almelo is opgericht in augustus 1922. Lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Adviezen op kynologisch gebied, bij aanschaf en opvoeden van een hond, adviezen bij fokken en aanvragen van stambomen en puppybemiddeling.
KC Brummen - De vereniging heeft als doel de liefhebberij voor het houden en fokken van honden in Brummen eo te bevorderen en liefhebbers, fokkers en eigenaren van honden nader tot elkaar te brengen.
KC Culemborg & Omstreken - Voor sporten met uw hond, of voor opvoeding en gehoorzaamheid van uw pup of puppy kunt u bij de Kynologen Club Culemborg terecht. www.kcculemborg.nl
KC Deventer eo - De KCD is opgericht opgericht op 1 januari 1923. Oorspronkelijk was dit 19 december 1922, maar i.v.m. de koninklijke goedkeuring in 1953 wenste het Kabinet van de koningin toen als officiële oprichtingsdatum 1 januari 1923. De KCD is er primair op gericht om bezitters van honden (ras en rasloos) te helpen nog meer plezier aan hun hond(en) te beleven. www.kcdeventer.nl
KC Geleen e.o., Limbricht - Een Kynologen Club is eigenlijk een club van hondenvrienden ofwel hondenliefhebbers. Iedereen heeft een andere smaak en dus ook een voorkeur voor een ander ras. De diversiteit aan rassen en kruisingen is dan ook enorm binnen onze vereniging.
KC Gooi- en Eemland, 's-Graveland - KC Gooi- en Eemland is een vereniging van mensen die van honden houden en daar veel van willen weten. De volledige naam van de vereniging is K.C. (Kynologen Club) Gooi- en Eemland. Het woord Kynologie is afgeleid van kyno (= hond) en logos =kennis.
KC Hoogeveen : Kynologenclub Hoogeveen - Het meeste plezier beleeft u aan een goed opgevoede hond. Wat het opvoeden betreft: KC Hoogeveen kan u hier uitstekend bij helpen! Wij staan garant voor verantwoorde lessen en passen positieve trainingsmethoden toe! www.kchoogeveen.nl
KC Pampus Almere - Kynologen Club Pampus is een dynamische vereniging met als doel: Het bevorderen van het contact tussen fokkers en liefhebbers van rashonden. Het geven van voorlichting over het houden, fokken en opvoeden van honden. Het dienen van algemene kynologische belangen en het bevorderen van de maatschappelijke erkenning en acceptatie van het houden van honden.
KC Venray eo - Als enig erkende vereniging voor Venray en omstreken, heeft onze K.C. de taak, om bazen en honden, zo optimaal, uitgebreid en betaalbaar mogelijk, van alle aspecten van de (ras)hondensport te laten genieten.
KC Zutphen en omstreken - Wij zijn een gezellige club mensen die gek op honden zijn. Omdat wij zo gek zijn op honden, zien wij ook het belang van een goed opgevoede hond in. Nu zijn er verschillende manieren om een hond op te voeden en te trainen.
KCWF, Kynologenclub West Friesland - KCWF – Kynologenclub West Friesland de vereniging op kynologisch gebied in Nederland. In de volksmond ook wel hondenschool genoemd. Hondentraining voor liefhebbers en kynologen, Het trefpunt voor alle hondenliefhebbers/kynologen van puppycursus tot wedstrijdcoaching. www.kcwf.nl
Kennel La Tervura, Deurne – Belgische herders - De site waar u alles kunt vinden over de Belgische herder, als pup, als volwassen hond zowel in de shows, het spel, de cursussen, maar verder als beste kameraad voor zijn baas en het gezin waar hij bij hoort.
KKUSH – Koninklijk Kynologische Unie Sint-Hubertus - Dit bestuursorganisme bestaat enerzijds uit de Koninklijke Maatschappij St. Hubertus en anderzijds uit de andere verenigingen en aangesloten clubs die allen vertegenwoordigd zijn in de Vergadering der Afgevaardigden (V.d.A). Samen met de Kynologische Raad waken zij over de reglementen. De K.K.U.S.H. telt meer dan 500 aangesloten clubs, waarvan 88 rasclubs, africhtingsclubs, speurclubs, hondenscholen, provinciale hondenverenigingen enz... Samen vertegenwoordigen zij zowat 65.000 leden.
Koninklijke Nederlandse Kennelclub "Cynophilia" - In 1890 werd door liefhebbers van rashonden de Nederlandse Vereniging van Liefhebbers en Fokkers van Rashonden opgericht. Kort daarna werd de naam Cynophilia toegevoegd. Zij is daarmee de oudste algemene kynologenvereniging. Dat zelfde jaar werd in Scheveningen, door de eerste voorzitter, H.A. Graaf van Bylandt, een tentoonstelling georganiseerd.
Kring Groep Rijn Waal Gebied, Huissen - Africhting binnen de VDH bestaat uit 3 onderdelen t.w. Afd. A Speuren – Afd. B Appel (gehoorzaamheid) en Afd C Manwerk (verdedigingswerk).
Kringgroep Apeldoorn en Omstreken - Bij de kringgroep VDH Apeldoorn & Omstreken kunt U op een aantal manieren trainen met uw hond. Als u pas een pup hebt aangeschaft dan kunt u vanaf 12 weken beginnen een klein beetje mee te doen met de groep dit is vooral bedoeld voor de socialisatie van de pup. Ongeveer vanaf 7 maanden beginnen we dan met het speuren en appel-gedeelte voor het diploma "Verkeerszekere Hond" (VZH) en leert u en de hond wat er allemaal verwacht word om een goed opgevoede hond te krijgen. www.kringgroepapeldoorn.nl
Kringgroep de Wâlden, Bergum - Kringgroep de Wâlden is opgericht in 1970 als tweede kringgroep in Friesland. www.kringgroepdewalden.nl
Kringgroep Fryslân – Boxerclub van Friesland, Leeuwarden - In onze dichtbevolkte, volgebouwde samenleving is het pure noodzaak dat een hond goed opgevoed wordt. Ten eerste omdat veel mensen die zelf geen hond bezitten, een hekel hebben aan honden. Of om preciezer te zijn: aan hondenpoep. Oeverloos geblaf neemt een goede tweede plaats in op de lijst van irritaties.
Kringgroep IJsselmuiden - een vereniging die zich reeds jaren bezig houdt met het africhten van Duitse herdershonden. De vereniging werd opgericht op 19 september 1979 door G.W. van Dam, H.J. Jacobs, T. Visscher, mw. H.J.P. Hazewinkel, H.J. Spekenbrink, Tinus Sellis en Marjon Bottenberg.
Kringgroep Maldenburch, Nijmegen - Kringgroep Maldenburch is een plaatselijke afdeling van de vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herders honden, de VDH.
Kringgroep Midden Nederland van de Nederlandse Herdershonden Club, Maarsbergen - Hollandse herder training "Kringgroep Midden Nederland" is begonnen in oktober 1979, sinds 1991 zijn we als officiële vereniging ingeschreven en is het ledenaantal gegroeid naar ruim 50. www.kringgroepmiddennederland.nl
Kringgroep Peel en Maas van de Nederlands Boxerclub, Liessel - De Boxer Kringgroep Peel & Maas bestaat uit enthousiaste boxerliefhebbers, die ervaren hebben dat een goed opgevoede boxer in onze huidige maatschappij een noodzaak is.
kringgroep Rotterdam - Wij zijn een Duitse herder vereniging aangesloten bij de vereniging voor duitse herders. Vrijenburgweg 6 te Rotterdam
Kringgroep Schijndel - Wilt u sportief bezig zijn met uw Duitse Herder?Dan is de Kringgroep Schijndel het juiste adres in uw omgeving.
Kringgroep Terneuzen - Het Fokken, opvoeden en africhten van raszuivere Duitse Herdershonden.
Kringgroep Westland, De Lier - Kringgroep Westland is opgericht in 1972 en ondertussen uitgegroeid tot een actieve club met 70 leden.
Kyno Logisch, Kaatsheuvel - Heeft u problemen met het gedrag van uw hond? Agressie, angst, onzindelijkheid, slopen, blaffen, niet luisteren, etc.? Als gediplomeerd gedragstherapeute voor honden kan ik u helpen de problemen op te lossen. Ook voor priveles bent u bij mij aan het juiste adres.
Kynolgenclub Dordrecht en omstreken - Erkende kynologenclub met vele verschillende cursussen voor pup, gehoorzaamheid, ringtraining en sport en recreatie. Terrein van 1,4 ha in Heerjansdam (gemeente Zwijndrecht). www.kcdordrecht.nl
Kynologen club Amsterdam - De Kynologen Club Amsterdam (KCA) is in 1898 opgerichte vereniging en heeft dus al ruim honderd jaar ervaring in het trainen van honden. In het begin richtte de KCA zich meer op het showen van rashonden. Nu echter is de KCA een allround vereniging met activiteiten op allerlei gebieden van de hondensport en hondenliefhebberij.
Kynologen Club Oss en omstreken - De vereniging K.C. Oss en omstreken bestaat sinds 1947 en is begonnen als een klein clubje van echte honden liefhebers. Deze wilden door middel van trainingen, voor zowel hond als baas, een betere verstandhouding tussen beiden verkrijgen.
Kynologen Club Zaanstreek IJmond, Wijdewormer - De KCZIJ (KCZY) behartigt al meer dan 50 jaar de belangen van de Noord-Hollandse hondenliefhebbers in en rond de Zaanstreek en de IJmond. Van oudsher is het bieden van begeleiding bij het kiezen en opvoeden van honden ons hoofddoel, maar tegenwoordig betreffen de meeste activiteiten vooral de hondentraining.
Kynologenclub "De Oude IJsselstreek", Doetinchem - Kynologenclub "De Oude IJsselstreek" te Doetinchem is een regionale vereniging van en voor liefhebbers van rashonden. De KC D.O.IJ. is opgericht 10 maart 1961. www.kcdoetinchem.nl
Kynologenclub "Dieren en Omstreken" - Kynologenclub voor begeleiding en hulp aan de eigenaar bij de opvoeding van een hond, binnen de kynologie, bij de hondensport. www.kcdieren.nl
Kynologenclub Assen, trainingen voor honden - Cursussen en activiteiten worden gehouden op het terrein en in het clubgebouw'De Hondenmaat' aan het Dijkveldpad te Assen.
Kynologenclub de Baronie, Breda - Kynologenclub de Baronie is een vereniging van en voor hondenliefhebbers. De vereniging is opgericht op 2 mei 1923 als vereniging voor fokkers en liefhebbers van rashonden. Hoewel de rashond nog steeds centraal staat binnen de vereniging zijn er ook diverse activiteiten waaraan ook niet-ras-honden deel kunnen nemen.
Kynologenclub de Hofstad, Den Haag e.o. - Opgericht 13 augustus 1929 en ingeschreven in het Verenigingenregister bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken Haaglanden onder no: 40407716. Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.
Kynologenclub De Kempen, Geldrop - Kynologenclub "de Kempen" is een regionale vereniging van en voor liefhebbers van honden. Doelstelling van de club is: het in de ruimste zin van het woord ontwikkelen van kynologische activiteiten, als ook de belangen behartiging van haar leden. En uiteraard staat de hond hierbij centraal.
Kynologenclub Delft e.o. - Tijdens de diverse cursussen die de K.C. Delft aanbiedt, leert u uw hond of puppy op een leuke en verantwoorde manier gehoorzaamheid bij te brengen. Daarnaast bieden wij u veel mogelijkheden om actief en gezellig bezig te zijn met uw hond, en om een diepere kennis op te doen over allerlei aspecten van deze viervoeter.
Kynologenclub Friesland, Garijp - De K.C. Friesland is van oorsprong een rashondenvereniging, opgericht op 8 mei 1935. De laatste tijd organiseert de KCF veel activiteiten, die zowel voor rashonden en niet- rashonden zijn bedoeld. Zowel hond als eigenaar komen dus ruimschoots aan hun trekken.
Kynologenclub Gorinchem en Omstreken - Opgericht in 1921 en de enige door de Raad van Beheer erkende vereniging in de regio.
Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 4