Startpagina rubrieken.com

Hondensport, hondenschool, puppycursus, hond, honden, hondensportvereniging

Hondenschool Agility for Fun, Biddinghuizen - Hondenschool Agility For Fun is een op de Agility (behendigheid) gespecialiseerde hondenschool. Buiten deze leuke sport, heeft hondenschool Agility For Fun zich ontwikkeld in het geven van Puppy-, Gedrag & Gehoorzaamheid-, Dog Dance-, en Flyballcursussen.
Hondenschool AHOV, Borgsweer (Groningen) - We bieden u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden om vooral plezier met uw viervoeter te hebben.
Hondenschool Akili, Aduard - Bij Hondenschool Akili staat aandacht voor iedere baas en hond hoog in het vaandel. U krijgt les van gediplomeerde instructeurs die regelmatig worden bijgeschoold. Wij brengen u de fijne kneepjes van het opvoeden op basis van de clickermethode bij.
Hondenschool Alfa, Ede - Sinds 1993 hebben wij ervaring in het opvoeden en trainen van honden en het begeleiden van hun baasjes. Alles gebeurt op basis van positieve trainingsmethodes afgestemd op u en uw hond.
Hondenschool Andor, Pannerden - Hondenschool Andor is opgericht in juni 1996. Ondertussen zijn wij zeer actief in de GG en Behendigheid sport. Hondenschool Andor beschikt op dit moment over een waar behendigheid wedstrijd team.
Hondenschool Appèl, Noordwijk ZH - Ik ben Cees Mutsaerts, oprichter van de Hondensport vereniging De Vrije Sprong in 's Gravenzande. Met meer als 30 jaar ervaring ben ik in 2000 Hondenschool Appèl gestart in Noordwijkerhout, met als doel uw hond of pup de grondbeginselen van gedrag, gehoorzaamheid, en opvoeding bij te brengen. www.hondenschool-appel.nl
Hondenschool Arie Konings, Werkendam - Op onze website kunt u alle informatie vinden over cursussen van zowel de hondenschool als van de dogfrisbee. Onze trainings locatie ligt aan de Vijcie in Werkendam.
Hondenschool Boerakker gemeente Marum - Mijn naam is Jan Boer. Al 35 jaar geef ik gehoorzaamheidslessen voor honden. Vaak zie ik mensen met een probleem hond bij mij komen en na een korte periode met 2 diploma's weer naar huis gaan en dat doet mij goed.
Hondenschool Consequent, Toldijk - Hondenschool Consequent, van puppy tot behendigheidstraining. Ook voor privé en gedragstrainingen. De gehoorzaamheidstrainingen worden op een terrein in Toldijk gegeven. Toldijk ligt aan de N314 tussen Zutphen en Hummelo. www.hondenschoolconsequent.nl
Hondenschool De Liereman VZW Oud-Turnhout - Hondenschool "De Liereman" V.Z.W. werd op 22 april 1988 gesticht door enkele fanatieke hondenliefhebbers. Ons doel is het aanleren van gehoorzaamheid en socialisatie bij honden zonder uit het oog te verliezen dat een hond een hond en tevens je beste vriend is.
Hondenschool de Vrolijke Staart Friesland - Hondenschool waar, op basis van relatie, beloningsgericht getraind wordt. Voor honden vanaf 7 weken, gehoorzaamheid, behendigheid, frisbee. Locaties Steggerda, Noordwolde en Steenwijk / Tuk. www.devrolijkestaart.nl
Hondenschool De Wolfskamer te Huizen - Hondenschool De Wolfskamer te Huizen biedt cursussen waarmee u uw hond socialiseert en tevens kunt trainen op goed gedrag en gehoorzaamheid. Voor sportieve honden wordt er ook een flyballcursus gegeven.
hondenschool Dog Spirit, Rotterdam (IJsselmonde) - Ons cursusaanbod: Puppycursus, Opstartcursus, Jonge-Hondencursus, Basis Gehoorzaamheid 1, Basis Gehoorzaamheid 2, privéles, Speuren voor Beginners & Gevorderden en Flyball.
Hondenschool DOGGYFUN, Leeuwarden - Op 1 oktober 2001 is Hondenschool DOGGYFUN van start gegaan in Leeuwarden. Alle cursussen en trainingen worden gegeven door een gediplomeerd instructeur. Hondenschool Doggyfun traint volgens de positieve trainingsmethode.
Hondenschool Dogs4Ever, Valkenburg en Horn - Hondenschool Dogs4Ever, plezier voor hond en baas. Puppy-, opfris-, en vervolgcursussen, behendigheid en dogfrisbee. Positieve leermethode met oa. clickertraining als hulpmiddel.
Hondenschool Duizend Dingen te Leren, Rijs - Zuid-West Friesland - Voor een betere relatie met uw hond! Professionele hondenschool voor communicatietraining tussen hond en baas. Voor pups en volwassen honden. En voor nog meer plezier: Doggydance! www.duizenddingenteleren.nl
Hondenschool Duplo te Utrecht - Duplo Hondengedragscentrum werkt met u samen aan een gehoorzame, vrolijke hond.Wij zijn gespecialiseerd in probleemgedrag zoals agressie naar andere honden of mensen, trekken aan de lijn of niet alleen thuis kunnen blijven. www.hondengedragscentrum.nl
Hondenschool Elfa – Montfoort - Gehoorzaamheidstrainingen, behendigheid, Breitensport en Flyball in kleine groepen. Extra aandacht voor omgang tussen uw kind en de hond; zo is er een aparte groep voor kinderen die behendigheid doen met hun hond.
Hondenschool en Adviescentrum 't HOS, Nieuwe Pekela - Hondenschool en Adviescentrum 't HOS in Boven Pekela (in de driehoek Stadskanaal, Veendam, Winschoten) verzorgt gehoorzaamheidstrainingen op diverse niveaus, op basis van clickertraining. Daarnaast heeft hondenschool 't HOS zich gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van probleemgevende honden en hun eigenaren.
hondenschool FILOS te Moerbeke-Waas (be) - Als een hond deel gaat uitmaken van uw huishouden, dan hoort hij voor de komende 10 jaar of langer bij uw gezin. Het is dus heel belangrijk dat u goed nadenkt over wat u en de hond van elkaar willen.
Hondenschool Flakkee, Stad a/h Haringvliet - De hondenschool is een instelling waar honden en hun geleiders diverse cursussen kunnen volgen. Of de honden wel of geen stamboom bezitten is geen enkel bezwaar.
Hondenschool Geordi Den Haag eo - Hondenschool Geordi Den Haag en omgeving. De hondenschool voor al uw gehoorzaamheidscursussen van pup tot GG3. Tevens ook apporteersportcursussen en Jachttraining. Aangesloten bij de FHN en de KNJV. Het gehele jaar door cursus dus geen zomerstop en of winterstop. Instroming altijd mogelijk.
hondenschool Gijsje, Zwijndrecht - Puppycursussen, gehoorzaamheidscursussen, opvoedingscursussen, behendigheidscursussen, fly ball-cursussen, privélessen op aanvraag. www.hondenschool-gijsje.nl
Hondenschool Groningen, puppycursus, jonge honden training in Groningen - Hondenschool Groningen geeft leuke interactieve cursussen voor jonge honden en gevorderden. Tevens verzorgen wij puppysocialisatielessen. Omgeving Lewenborg, Beijum, Ulgersmaborg, Ruischerbrug en de Hunze. www.hondenschool-groningen.nl
Hondenschool H.S.O te Oostende - We beschikken over een ruime infrastructuur waar de honden in optimale omstandigheden en in een prettige en ontspannen sfeer kunnen komen trainen.
Hondenschool Haaglanden Hondensport Den Haag - Hondenschool Hondensport Haaglanden in Den Haag geeft puppycursus,cursus EG, VEG en G & G. Wij maken als het ware van U de trainer van uw eigen hond. Bij hondenschool Haaglanden wordt getraind in kleine groepen van maximaal 10 honden, geef u dus snel op want vol=vol! www.hondenschoolhaaglanden.nl
Hondenschool Happy Tails – Somethin' Spicy Australian Shepherds - Karen Mulders, gediplomeerd instructeur en gedragstherapeut. We wonen op een boerderij in Beerzerveld bij de hondenschool, met onze honden, kippen, schapen en eenden. Ik ben mijn hele leven al gek van honden.
Hondenschool Hattem - Hondenschool Hattem nr 1 van de Veluwe. Sinds 7 jaar een begrip. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en blijven update. Zelf zeer actief in de Hondensport wereld.
Hondenschool Heikant - Hondenschool Heikant traint baas en hond op de manier die uw hond begrijpt. U leert roedeltechnieken: U leert gedragstaal van honden. U leert uw hond beter kennen! www.hondenschool-heikant.nl
Hondenschool Het Kwispelaartje, Capelle aan den IJssel - Een hondenschool met een uniek concept! Niet alleen is dit één van de zeer weinige hondenschool die privé-cursussen aan huis geeft, maar daarnaast ook nog de eerste hondenschool in Zuid-Holland die de nieuwe sport dogfrisbee naar onze regio haalde.
Hondenschool Hondenservice Angelique, Voorhout - Hondenschool Hondenservice Angelique is een hondenschool voor hondentraining en gedragstherapie. Van puppy cursus tot cursussen voor volwassen honden. Hondenservice staat onderleiding van een gediplomeerd kynologisch instructeur en hondengedragstherapeut. Plezier voor mens en dier. www.hondenserviceangelique.nl
Hondenschool Jimmie Zwolle - Hondenuitlaatservice Jimmie Zwolle laat met plezier de hond voor u uit! Wandelingen van minimaal een uur met kleine groepjes honden. Aangesloten bij HUS Nederland. Daarnaast worden bij Hondenschool Jimmie Zwolle verschillende cursussen gegeven. www.hondenschooljimmie.nl
Hondenschool JOKA Donkerbroek - Quiebus Hondenschool JOKA Donkerbroek voor puppy- en opvoedingscursussen en gedragstherapie voor hond en kat. www.hondenschooljoka.nl
hondenschool Just for You regio Delft, Vlaardingen en het Westland - Bij Hondenschool Just for You worden zowel in de regio Delft, Vlaardingen en het Westland op verschillende locatie in overleg getraind en kan desgewenst aan huis gegeven worden. www.hondenschool.biz
Hondenschool Katootje, Mijdrecht, De Ronde Venen - Hondenschool Katootje biedt professionele ondersteuning bij het opvoeden of heropvoeden van uw hond. Daarnaast bied ik deskundige hulp bij de aanpak van diverse gedragsproblemen, zoals angstgedrag, het niet alleen kunnen blijven, agressie naar andere honden of naar mensen, etc.
Hondenschool Kravaalbos, Lennik (be) - In onze hondenschool voor gezelschapshonden wordt getracht de eigenaar de nodige kennis bij te brengen om zijn hond op te voeden tot een sociaal en evenwichtig dier dat hem in het moderne leven overal kan vergezellen.
Hondenschool Lucky, Voorschoten - Hondenschool Lucky werkt uitsluitend met professionele en gediplomeerde instructeurs en hebben reeds sinds 1991 ervaring met het opvoeden en her-opvoeden van honden.
Hondenschool LUPO Everdingen - Lupo een moderne hondenschool gedragen door kwaliteit, ervaring, kennis en enthousiasme. Aangesloten bij brancheorganisatie Quiebus, opvoeden door positieve methodes. Geen wachttijd voor puppies en kleine groepen. Wilt u de hondentaal leren, zodat u uw hond begrijpt? www.hs-lupo.nl
Hondenschool Maik, Didam gemeente Montferland - Hondenschool Maik te Didam verzorgt: Puppycursussen, basiscursussen, combinatiecursussen gevorderden, behendigheid, individuele cursussen en gedragstherapie. Hondenschool Maik staat voor professionaliteit, kwaliteit en gezelligheid op een diervriendelijke manier. www.hondenschoolmaik.nl
Hondenschool Masters Voice Tegelen - Een goede samenwerking tussen hond en baas? Dat leert u bij onze hondenclub Master's Voice te Tegelen. Op een positieve en gezellige manier leert u uw hond begrijpen. U kunt natuurlijk altijd eerst eens komen kijken. www.mastersvoice.nl
Hondenschool Omnia, Amsterdam - Iedere hond is welkom bij hondenschool Omnia. Puppy of volwassen, rashond of rasechte bastaard, zwerfhond of hond van goede huize, onbezorgde hond of hond met een verleden; voor ieder type hond bieden wij een passende training en begeleiding. www.hondenschoolomnia.nl
hondenschool P.E.T.D.O.G., Hengelo (Ov) - Hondenschool P.E.T.D.O.G. is een hondenschool die bij u thuis individuele training en begeleiding geeft, zodat u dat aangeboden krijgt, dat voor uw hond in uw (gezins)situatie van belang is. www.petdog.nl
hondenschool Pacco, Kerkrade - Hondenschool Pacco houd zich hoofdzakelijk bezig met het geven van gehoorzaamheids cursussen in de ruimste zin van het woord. De puppycursus is er al voor honden vanaf 8 weken oud, maar ook honden van gevorderde leeftijd kunnen natuurlijk op les.
Hondenschool Pack Leader Brabant – Etten-Leur, Moerdijk, Zevenbergen - Gehoorzaamheid en gedragsbegeleiding. Les op een ontspannen, maar actieve manier. Tijdens de groepslessen worden de trainigsmethoden afgestemd op de combinatie baas-hond. Dit betekent dat er mensen met een halfcheck, Ulead, clicker of halti gelijktijdig op het veld kunnen staan voor dezelfde cursus. www.hspackleader.com
Hondenschool Paws4Fun, Rheden - Paws4Fun is een hondenschool die gespecialiseerd is in clickertraining. Paws4Fun streeft ernaar honden en bazen elkaar beter te laten begrijpen en vooral veel plezier te hebben samen. Er is mogelijkheid tot privé-lessen. Instromen is altijd mogelijk! www.paws4fun.nl
Hondenschool Petra Driesen, Moordrecht - Hondenschool Petra Driesen geeft uitgebreide puppycursussen, cursussen gehoorzaamheid, ringtraining, flyball, speuren, apporteren en gedragstherapie voor honden en katten.
Hondenschool Pluijm, Drouwenerveen - Je kunt bij ons diverse cursussen volgen zoals puppycursus, beginners gehoorzaamheid, gevorderden gehoorzaamheid, SHH sociale huishond, GGB, GG1, GG2, GG3, beginners behendigheid, gevorderden behendigheid en wedstrijd team behendigheid.
hondenschool PuppyFun in Soest - Plezier en het opbouwen van een positieve band met uw hond staan voorop!
Hondenschool Rijnmond - In het werkgebied Rijnmond verzorgt de Dierenbescherming, op vier verschillende locaties: Rotterdam, Ridderkerk, Spijkenisse en Vlaardigen-Maassluis, opvoedcursussen voor uw hond. www.hondenschool-rijnmond.nl
Hondenschool Robbedoes, Veendam - Hondenschool Robbedoes is een kleinschalige hondenschool in Veendam, wij werken met hondvriendelijke methodes aangepast aan hond en baas en de lessen (theorie en praktijk) worden gegeven door een gediplomeerde (O&O) instructeur. www.hondenschoolrobbedoes.nl
Hondenschool Rotterdam : Puppy Cursus - Wij werken met de clickermethode. Jong, oud, klein, groot, onderdanig of zeer dominant, al deze honden zijn met dit systeem te trainen. Groot of klein, iedere hond leert met de clickermethode. Dit is een positieve trainingsmethode die zijn oorsprong vindt in de dolfijntraining. www.hondenschoolrotterdam.nl/puppy_cursus.html
Hondenschool Slooijer, Dierenhotel, Trimsalon, Kennel - Bent u eenmaal in het bezit van een hond, dan dient deze natuurlijk goed opgevoed te worden en daarvoor kunt u terecht bij Hondenschool Slooijer, waar elke hond de juiste opvoeding kan krijgen. Er wordt les gegeven op drie lokaties.Voor een goede verzorging van huid en vacht kunt u terecht bij onze Trimsalon.
Hondenschool Sneek - Hondenschool Sneek geeft les volgens de Martin Gaus methode. Tevens geven wij les in Behendigheid, Flyball, Breitensport, Zoeken & Speuren, enz. Kortom een volledige hondenschool
Hondenschool Stadspark, Groningen - Wij zijn Sietske en Rutger Luytema. Beide zijn wij reeds sinds jaren actief op het gebied van honden en hondengedrag.
Hondenschool TeamWork, Ede : Hondencursussen en training - TeamWork Hondenschool Ede voor een positieve opvoeding en training voor uw hond. www.teamworktraining.nl
Hondenschool Trees Dijk, Zuidbroek - Hondenschool Trees Dijk, voor een diervriendelijke opvoeding van uw hond.
Hondenschool Twente, Hengelo - Hondenschool Twente is al 15 jaar een vertrouwd adres. Oprichter en eigenaar is Henriette Bruggeman.Henriette is gediplomeerd Hondentrainer en Gedragstherapeut.
Hondenschool Uniek, Vaassen (Epe) - Wij hebben als doel op een positieve trainingsmethode u te helpen uw hond op te voeden tot een fijne en gehoorzame huishond en een goede band met uw hond op te bouwen.
Hondenschool Vallei & Eem, Amersfoort - Gehoorzaamheid, ringtraining, behendigheid, gedragstherapie. Allen onder één dak
Hondenschool Venlo - De hondenschool voor Venlo met cursus op maat voor elke hond. Tevens praktijk voor gedragstherapie. Trimsalon Chelsey's Coat Care waar op een zeer hondvriendelijke manier wordt gewerkt. www.hondenschool-venlo.nl
Hondenschool Vrijheid – Blijheid, Nieuwegein - Bij hondenschool Vrijheid-Blijheid bent u aan het juiste adres om op een plezierige, open en ontspannen manier spelenderwijs en positief uw hond op diverse niveaus op te voeden. Of u nu een puppiecursus, een cursus sociale huishond wilt doen, of verder wilt gaan met Elementaire Gehoorzaamheid op verschillende niveaus. www.vrijheid-blijheid.nl
Hondenschool waf© Roël van Dijk, Hoogvliet - Hondenschool "W.A.F." is opgericht op 12 november 1996. W.A.F. geeft diverse gehoorzaamheidstrainingen voor baas en hond. www.hondenschoolwaf.nl
Hondenschool Xenofon, Tynaarlo – Drenthe - Wij zijn Jan en Gerry Barelds en hebben al meer dan 10 jaar Hondenschool Xenofon.
Hondenschool Z-O Groningen, Vlagtwedde - Onze school werkt volgens de ideeën van Karen Pryor d.w.z. door middel van beloning van goed gedrag en zo weinig mogelijk door middel van straf. www.hondenschoolzogron.nl
Hondenschool Zoetermeer - Stichting Hondenschool Zoetermeer is erkend door de FHN. Hierdoor kunnen we combinaties opleiden om aan het landelijk examen mee te doen van Gedrag & Gehoorzaamheid.
Hondenschool Zuid-West Friesland, Lemmer - Hondenschool Zuid-West Friesland biedt U cursussen volgens de Clickermethode.
Hondenschool Zwolle - Wij zijn een professionele hondenschool gespecialiseerd in gehoorzaamheid en diverse hondensporten. Wij werken volgens een positieve leermethode, gebaseerd op de meest recente inzichten. www.hondenschoolzwolle.nl
Hondensport en Sporthonden - HONDENSPORT en SPORTHONDEN is een zeer populair en toonaangevend en onafhankelijk tweemaandelijks tijdschrift met als inhoud de hondensport op het gebied van africhting en dressuur.
HondenSport Vereniging De Brandersstad, Schiedam - Vereniging voor Gedrag, Gehoorzaamheid en Behendigheid voor honden gevestigd te Schiedam
Hondensport Vereniging De Vrije Sprong, 's-Gravenzande - Onze vereniging is opgericht in 1983 en heeft als doel de honden op een fijne en sportieve manier de grondbeginselen van gedrag en gehoorzaamheid bij te brengen.
Hondensport Vereniging KC Hoeksche Waard - Alle cursussen van K.C.H.W.zijn gebaseerd op de methode van het belonen van de hond. Door allereerst te proberen het goede gedrag van de hond naar boven te halen en dat te belonen.
Hondensport vereniging Veendam - Wij bieden u cursussen aan voor u en uw hond. Zo bieden wij puppycursussen, behendigheidstrainingen, gedrag en gehoorzaamheidstrainingen en kunt u terecht voor de africhting van uw Duitse herder. Wij zijn officieel lid van de Vereniging Duitse Herders. www.hondensportveendam.nl
Hondensport Vereniging Waddinxveen - De in 1983 opgerichte Hondensport vereniging Waddinxveen heeft binnen de gemeente Waddinxveen en ook in de omliggende gemeenten een sociale en maatschappelijke functie verworven in de loop der jaren.
Pagina 1 | Pagina 3 | Pagina 4