Startpagina rubrieken.com

Kynologenclub, vdh kringgroep, flyball, Martin Gaus hondenschool, doggydance

Kynologenclub Grensstreek Noord Oost Nederland, Emmen - Onze kynologenclub is opgericht op 4 maart 1952 en is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.Jaarlijks organiseren wij een Clubmatch voor de rashonden. Voor de Jonge Rashonden, de Stamboomloze honden en Rasloze honden organiseren we ieder jaar onze Clubdag. Op deze dag wordt tevens gestreden om de titel Clubkampioen in GG en Agility.
Kynologenclub Hardenberg - Kynologenclub Hardenberg is in 1985 opgericht door een stel enthousiast hondenliefhebbers.
Kynologenclub Kennemerland, Heemstede - De Kynologen Club Kennemerland is op 27 juni 1930 door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland erkend. Wij geven diverse gehoorzaamheidscursussen, beginnend bij de puppencursus voor honden vanaf 9 weken, daarna in moeilijkheidsgraad oplopend tot G&G III. Daarnaast wordt er ringtraining gegeven, voor diegenen die met hun rashond naar een tentoonstelling willen gaan.
Kynologenclub Maas & Waal, Afferden - Een puppy aanschaffen kan iedereen, maar daarna begint het pas; "DE OPVOEDING". Bij de meeste mensen komen dan de vragen naar boven zoals: hoe kan ik mijn puppy laten gehoorzamen; hoe maak ik van mijn puppy een sociale hond; wat geven we hem te eten enz. Met al dit soort vragen over uw hond en over de kynologie kunt u bij ons terecht.
Kynologenclub Meppel Hondentraining Puppycursus Ringtraining G&G - Kynologenclub Meppel en Omstreken. Vereniging voor hondenliefhebbers, puppycursus, opvoeding en gehoorzaamheid, G&G. Behendigheid en Flyball. Ringtrainingen als voorbereiding voor hondententoonstelling. Informatieve bijeenkomsten over honden. Jaarlijkse Clubmatch.
Kynologenclub Neder-Veluwe, Lunteren - Kynologenclub Neder-Veluwe is een vereniging voor hondenliefhebbers. De vereniging is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. We houden ons bezig met de opvoeding van honden, behendigheid, flyball en ringtraining.
Kynologenclub Noord-West Veluwe, Ermelo (Horst) - De hond is je beste vriend! ....als je hem goed opvoedt tenminste. Op de Kynologenclub Noord-West Veluwe trainen wekelijks honderden hondenliefhebbers met hun trouwe viervoeter. Op de club worden allerlei leerzame en leuke cursussen gegeven voor baas en hond.
Kynologenclub Rijssen en omstreken - Kynologen Club Rijssen en Omstreken is opgericht op 1 mei 1945. De K.C. Rijssen en Omstreken heeft ten doel: het bevorderen van het contact tussen fokkers en liefhebbers van ras honden; het geven van voorlichting over het houden, fokken en opvoeden van honden....
Kynologenclub Rotterdam en Stichting Hondententoonstelling Rotterdam - U wordt bij aanmelding op een lijst geplaatst, totdat de desbetreffende afdeling weer een nieuwe cursus Puppen en/of Gehoorzame Hond gaat starten. Locaties: Bergschenhoek en Capelle aan den IJssel
Kynologenclub Scheldezoom, Bergen op Zoom - De KC Scheldezoom richt zich met haar activiteiten op het deel van Noord-Brabant ten westen van de lijn Moerdijk – Roosendaal – Rucphen. De KC Scheldezoom is opgericht op 20 januari 1977 en heeft meer dan 800 leden.
Kynologenclub Winterswijk en omstreken: cursussen en trainingen voor u en uw hond - De Kynologenclub Winterswijk en omstreken bestaat sinds 9 december 1943 en is lid van de Raad van beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.De K.C. Winterswijk en omgeving is een boeiende hondenvereniging waar veel te beleven valt. Wij geven verschillende soorten cursussen en trainingen o.a. puppycursus, Gedrag- en Gehoorzaamheid, behendigheid, ringtraining en de uithoudingsvermogenproef (UV). www.kcwinterswijk.nl
Kynologenclub Woerden en omstreken - de Kynologenclub Woerden en omstreken is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland en opgericht op 13 juli 1981. De KC Woerden en omstreken is een boeiende vereniging waar veel te beleven valt. Wij geven gedrag- en gehoorzaamheids cursussen, puppycursus, flyball, ringtraining, UV proef en nog veel meer.
Kynologenclub Zeeland - Dé plaats voor alle cursussen op hondengebied. Voor alle rassen en alle leeftijden. Van pupcursus tot GG3, Behendigheid, Flyball, Doggydance. Ook hét adres voor ringtraining en theoriecursussen
Kynologenclub Zeist en Omstreken - Als u in Zeist of omgeving woont, bent u bij ons aan het goede adres voor een training met uw hond. Tweemaal per jaar geven wij cursussen (Het Voorjaar- en Najaarseizoen). De KC Zeist is een vereniging zonder winstoogmerk.
Kynologenclub Zoetermeer e.o. - Wij geven hondentraining aan leden voor alle disciplines zoals gedrag en gehoorzaamheid, jacht, behendigheid en ringtraining. Daarnaast organiseert de vereniging nog tal van recreatieve activiteiten zoals recreanten groep, fundagen, etc. www.kczoetermeer.nl
Kynologenclub Zwolle en Omstreken - Kynologenclub Zwolle en Omstreken al 35 jaar een begrip in de hondensport! Het werkgebied van de Kynologenclub Zwolle en Omstreken beslaat Zwolle en de wijde omgeving. Onze leden komen niet alleen uit Zwolle maar bijvoorbeeld ook uit Dalfsen, Wapenveld, Heerde en Kampen.
Kynologische Maatschappij V.O.E. – Hondenfederatie V.O.E. - Kynologische Maatschappij V.O.E. – Hondenfederatie V.O.E.
MAKKER hondensport / Griffon Korthals, Oosterwolde - MAKKER hondensport is een kleine maar aktieve hondenschool op de NW Veluwe. Makker heeft een uitgebreid cursusaanbod. Daarnaast weten vanuit het hele land en zelfs daarbuiten, Griffon Korthals liefhebbers ons te vinden. Reeds vele jaren fokken wij op een verantwoorde manier deze allround jachthond.
Martin Gaus Hondenschool Amsterdam De Gabber - De Martin Gaus Hondenschool Amsterdam wordt geleid door Olivier Wiegman. Een trainingscentrum aan de Zuider IJdijk 30 waar u terecht kunt voor vragen, advies en begeleiding over opvoeding, probleemgedrag en specifieke takken van de hondensport. www.hondenschooldegabber.nl
Martin Gaus Hondenschool Berlare (Aalst – Dendermonde be) - De Martin Gaus Hondenschool Aalst – Dendermonde is een uitstekende keuze voor het opvoeden van uw hond, want onze school werkt onder een franchiseformule en staat dus onder voortdurende controle van het moederbedrijf, het Martin Gaus Gedragscentrum te Lelystad (NL). sites.google.com/site/amyradogs/
Martin Gaus Hondenschool De Bacchanten, Hem - Martin Gaus Hondenschool de Bacchanten is gestart in 1994. Zeer kleinschalig begonnen, zijn wij langzamerhand uitgegroeid tot een fulltime proffessioneel bedrijf, gespecialiseerd in opvoeding, heropvoeding en training van honden van alle leeftijden.
Martin Gaus Hondenschool Eindhoven - Eigenares en Instructeur Veronica van Ameijde. In 1986 ging De Martin Gaus Hondenschool Eindhoven van start.
Martin Gaus Hondenschool Goes - Martin Gaus Hondenschool Goes, de hondenschool voor Walcheren, de Bevelanden en Schouwen-Duiveland. We trainen indoor, ideaal voor hond en baas tijdens deze barre winter! We trainen in kleine groepen, van maximaal 6 cursisten, zodat u samen met uw hond de maximale aandacht krijgt. www.martingausgoes.nl
Martin Gaus Hondenschool Heerenveen - Honden zijn gewoontedieren en ontwikkelen razendsnel nieuwe gewoontes als het hen wat oplevert zoals aandacht van de baas of iets lekkers te eten.Soms is het verbazingwekkend en voor je het weet zit u met een dijk van een probleem.
Martin Gaus hondenschool Jottem, de Rijp - De leuke weg naar gehoorzaamheid in drie en halve week. Professionele cursussen voor uw hond of puppy onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs. Uw hond gehoorzaam in 10 lessen.
Martin Gaus Hondenschool Leiden - ALERT! Hondencentrum De MARTIN GAUS hondenschool regio LEIDEN – OEGSTGEEST Trainingslocatie nabij A44. 'De leuke weg naar een vrolijke en gehoorzame hond' www.martingausleiden.nl
Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer - Op onze hondenschool leert u op een prettige manier met uw hond samenwerken, zonder dwang of straf. Slipkettingen zijn bij ons niet toegestaan! Een goede band met de hond op basis van samenwerking, vertrouwen en begrip is namelijk de basis van een goede gehoorzaamheid. www.martingauszoetermeer.nl
Martin Gaus Hondenshool, Koekange - Marlia Oosterhof is eigenaar van het educatieve centrum voor baas en hond waar u terecht kunt voor advies, vragen en begeleiding over probleemgedrag, opvoeding enzovoort. Marlia Oosterhof is werkzaam als hoofd-trainer bij de Martin Gaus Geleide- en Hulphondenschool Lelystad.
Maurikse Honden Sport Vereniging, Eck en Wiel - Gezellig en actief bezig zijn voor Baas en Hond, dat staat bij MHSV centraal. Puppy cursus, gehoorzaamheidstrainingen, opvoeding, gedragsbegeleiding, behendigheid en voorlichting. MHSV biedt u deze mogelijkheden, door het uitgebreide aanbod van cursussen. www.mhsv.info
Monique's Hondenschool Zeist - Mijn naam is Monique France, mijn hobby is uitgegroeid tot hondenschool. Om eigenaren en hun hond goed te kunnen begeleiden heb ik diverse cursussen bij de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding (O&O) en het Van Hall instituut gevolgd en de benodigde certificaten behaald.
NBG De Grensstreek – Buurse Hondensportvereniging - Onze vereniging telt 25 leden, waarvan er 17 aktief trainen met hun hond.
Nederlandse Bond van Gebruikshondensportverenigingen - Als overkoepelende organisatie van alle aangesloten hondensportverenigingen beoogt de Bond de samenbundeling en ondersteuning van alle Nederlandse gebruikshondenverenigingen te vergroten en de amateursport, welke verband houdt met de hondensport te stimuleren in al zijn verschijningsvormen en in het bijzonder door samenwerking in de opleiding van verdedigingshonden.
Noorder Kynologen Club, Groningen - De Noorder Kynologen Club, kortweg NKC genoemd, is één der oudste kynologenclubs in Nederland.Een vereniging voor liefhebbers van rashonden, waarbij niet rashonden ook van harte welkom zijn. De N.K.C. geeft cursussen op de volgende locaties: Stadskanaal, Froombosch, Harenermolen en Uithuizermeeden
Nubis – gedragspraktijk voor honden, Werkhoven - Nubis is in 1998 begonnen als professionele hondenschool. Professionele gedragspraktijk voor honden. Uitlaatservice. Interne trainingen. Oplossen en voorkomen van ongewenst gedrag van uw hond. Nubis komt bij u aan huis, om samen met u, een oplossing te vinden voor het ongewenste gedrag van uw hond.
NVBH Kringgroep Amsterdan - Hondensportvereniging in Amsterdam. We geven Puppy cursus en EG VZH en IPO. www.belgischeherders.nl
PHV De trouwe vriend Herten - P.H.V. "De trouwe vriend" Herten is opgericht in september 1971. De vereniging leidt honden op voor het certificaat Politiehond 1 (PH 1), PH2, Objectbewaking en/of Speur en Sorteerhond (Zoekhond). www.detrouwevriendherten.nl
Phv Mens en Dier Culemborg - Phv Mens en dier te Culemborg is een politiehonden vereniging sinds 1970. Wij richten honden af volgens het knpv programma. Politiehond 1, Politiehond 2, object bewakingshond, alles is mogelijk! www.phvmensendier.com
PHV Moed en Durf Wezep - Op deze site willen we u meer informatie geven over onze vereniging. U zult hier foto's en filmpjes vinden van onze honden, geleiders, wedstrijden, keuringen en trainingen. www.phv-moedendurf.nl
Politiehondenvereniging "RECHT DOOR ZEE", Nederweert - Politiehondenvereniging "RECHT DOOR ZEE" te Nederweert, Limburg, is een vereniging met enthousiaste leden, die één of meerdere (jonge) hond(en) opleiden tot politie- en/of bewakingshond. De vereniging is verbonden aan de KNPV.
PupClub, Zwanenburg - Een goede band met je geweldige hond begint bij de basis. Daaraan werken is leerzaam, maar vooral erg leuk.
Puppyschool De Roedel Landgoed Den Treek, Amersfoort - Puppyschool de Roedel helpt bazen bij de opvoeding en socialisering van hun pup. Wij leggen de basis voor een sociale, vrolijke en gehoorzame hond. Wij helpen u gedrag te leren herkennen, goed gedrag te belonen en geven de grenzen aan om ongewenst gedrag te voorkomen. www.puppyschoolderoedel.nl
Quiebus licentiesysteem voor hondenscholen - Het welzijn van honden staat bij ons op de eerste plaats. Onze hond is als geen ander in staat om ons te laten zien hoe hij zich voelt. Aan ons de taak om dat te leren begrijpen door middel van inzicht in zijn gedrag. Alle aangesloten hondenscholen in Nederland en Vlaanderen. www.quiebus.nl
Raad van Beheer op Kynologisch gebied - Kynologie staat voor alles wat te maken heeft met relaties tussen mensen en (ras)honden. In de eerste plaats is dat kennis van het fokken van raszuivere honden. Maar ook gezondheid, welzijn en alle vormen van hondensport worden gerekend tot de kynologie. Dat is een omvangrijk werkterrein, als je bedenkt dat Nederlanders met elkaar ongeveer 1,5 miljoen honden hebben, waarvan ongeveer 700.000 tot 800.000 rashonden, behorend tot de circa driehonderd in Nederland erkende rassen. De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland is het overkoepelende orgaan op dit gebied in Nederland. In andere landen wordt dit soort organisatie meestal aangeduid met de term Kennel Club
Ralph Sweebroek K9 Trainer - Ik ben Ralph Sweebroek, 23 jaar oud, mijn grote passie is het trainen / verbeteren van honden en pakwerk maken op verschillende hondensport verenigingen of op wedstrijden. Ik ben als kleine jongen opgegroeid in de hondensport, moest eigenlijk verplicht mee met mijn vader. N.M.P. Sweebroek. Mijn vader is een grote inspiratie geweest om in de hondensport te beginnen. Op een leeftijd van 10 ben ik lid geworden bij ons op de Hondenvereniging, dit was Hondenvereniging Den Dulvert in Sprang-Capelle, opgericht door mijn vader en mede daar de voorzitter van… www.ralphsweebroek.nl
Ronald van Kampen Gedragscentrum & Hondenschool - Het Gedragscentrum & Hondenschool vindt u tussen Warffum en Onderdendam in de provincie Groningen. Op de hondenschool kunt u terecht voor diverse cursussen en activiteiten. Bij het gedragscentrum kunt u aankloppen als u gedragsproblemen ondervindt met hond of kat.
Stichting De Roedel, Havelte - Stichting De Roedel organiseert cursussen Gedrag en Gehoorzaamheid voor honden. Het is de bedoeling dat het volgen van zo'n cursus voor geleider en hond plezierig is. Het gaat hier niet om strenge africhting maar om: 'Hoe voed ik als bazin / baas m'n hond op de goede manier op?'
Stichting Dierenzorg, Landerd - Het is alweer meer dan 12 jaar geleden dat stichting Dierenzorg is opgericht. Datgene wat begon met een idee, gevoed door een ideaal, is inmiddels uitgegroeid tot een stabiele organisatie met een ruim pakket aan dagelijkse bezigheden.
Stichting Hondenschool Vught - Het doel van de Stichting Hondenschool Vught (SHV) is om het team baas-hond zo goed mogelijk te laten functioneren. Om dit te bereiken kunnen er bij de SHV verschillende cursussen worden gevolgd.
Stichting Hondensport Groningen - Wij, Stichting Hondensport Groningen, ofwel SHG, zijn een niet commerciële hondenclub. Wij geven diverse trainingen voor honden en hun begeleiders. De SHG is in 1990 ontstaan uit Hondensport Pesman. www.shg.nu
Stichting Randstad Hondensport, Den Haag - Stichting Randstad Hondensport, gevestigd in Den Haag, heeft sinds 1985 ervaring in het geven van gedrag- en gehoorzaamheidscursussen voor honden van alle rassen en leeftijden.
THEM – Internationaal Speurhonden Instituut, Amsterdam - THEM is toonaangevend op het gebied van opleiden en trainen van speurhonden en speurhondengeleiders voor explosieven, narcotica, menselijke geur en mijnen. Wij doen dit voor publieke en private organisaties wereldwijd. We hebben het eerste kwaliteitshandboek voor speurhonden explosieven geschreven. www.moreofthem.com
TIBA hondensport - Tini en Bart van de Kraats zijn deze site begonnen om informatie te geven over hun hobby namelijk het trainen van politiehonden. We doen regelmatig mee aan wedstrijden waarover je op deze site meer kunt vinden.
U wilt een brave hond - Wat u ook voor een hond heeft en wat uw wensen aangaande zijn opvoeding en training ook zijn, u kunt bij ons terecht. Heeft uw hond een gedragsprobleem? U kunt bij ons terecht voor gedragstherapie op maat. Alexandra Wilkinson is gevestigd te Ede (Gelderland) en is werkzaam in de regio Amersfoort – Apeldoorn – Arnhem – Nijmegen. www.ikwileenbravehond.nl
Utrechtse Duitse Herdershonden Vereniging (UDHV) - Je vindt hier algemene informatie over de trainingen en de club.
Utrechtse Rashonden Vereniging, Zuilen - De Utrechtse Rashonden Vereniging , kortweg U.R.V, is als Kynologenclub aangesloten bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. De Utrechtse Rashonden Vereniging is, ook al doet de naam dit misschien niet vermoeden, er niet alleen voor rashonden. Uiteraard zijn alle honden welkom bij onze activiteiten! De URV beschikt over een ruim clubgebouw met twee grote velden, waarvan één verlicht.
V.D.H. Kringgroep "De Onderbanken", Schinveld - Als kringgroep zetten wij ons in om met de Duitse Herder op een leuke en goed manier bezig te zijn. Dit kan zijn op africhtingsgebied alsook op het kynologisch vlak. VDH Kringgroep "De Onderbanken" werd opgericht op 28 juni 1981 te Schinveld. www.de-onderbanken.nl
V.D.H.-Kringgroep D.T.S.-Almelo - Kringgroep D.T.S.-Almelo is een kringgroep die zich richt op het africhten van Duitse Herdershonden. Hierbij staan plezier en ontspanning voor hond en geleider centraal. Onze kringgroep is in 1968 opgericht.
VDH afdeling Gelderland - De provinciale afdeling Gelderland is onderdeel van de landelijke vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herders honden, de VDH. De VDH is met ongeveer 7500 leden en 120 kringgroepen, de grootste rasvereniging van Nederland en is lid van de Weltunion für Deutsche schäferhunde de WUSV. www.vdhgelderland.nl
VDH Kringgroep Beuningen - In de laatste bestuursvergadering is besloten toch meerdere rassen toe te laten tot de behendigheid. Dit wel tot een minimale hoogte, gedacht wordt dan aan een ondermaat ter grootte van een border collie. Alle niet Duitse Herders kunnen een cursus volgen, zij zijn dus geen lid van onze kringgroep en ook niet van de VDH.
VDH Kringgroep Bolsward - Geplande activiteiten van de kringgroep Bolsward
VDH Kringgroep De Noordink Hengelo (Gld) - De VDH kringgroep is opgericht in het voorjaar van 1978 in buurtschap de Noordink te Hengelo Gelderland. noordink.jomas.nl
VDH Kringgroep de Trouwe Herder, Rucphen - De vereniging is opgericht op 23 februari 1973. De vereniging bestaat momenteel uit 29 leden. De vereniging is gelegen in een bosrijke omgeving waardoor het heerlijk vertoeven is en de honden op een fijne manier uitgelaten kunnen worden.
VDH Kringgroep de Wiers, Helden - Omdat het een VDH kringgroep betreft wordt er alleen getraind met Duitse Herders. VDH staat voor: Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herders. www.dewiers.nl
VDH Kringgroep Gouda e.o. – Duitse Herder Vereniging - Kringgroep Gouda is de grootste kringgroep van Nederland en biedt ieder lid vele mogelijkheden om met zijn/haar hond bezig te zijn.
VDH Kringgroep Maasland te Neer (Midden-Limburg) - Kringgroep Maasland is gelegen in het buitengebied van Neer en beschikt over een prachtige accommodatie. Onze vereniging bestaat uit ruim 30 liefhebbers en fokkers van Duitse Herders en houdt zich bezig met het africhten van Duitse Herders en ringtraining (kynologie) ter voorbereiding voor clubmatches en tentoonstellingen.
VDH Kringgroep Oldebroek e.o., 't Loo (Oldebroek) - Onze vereniging ligt in een prachtig omgeving aan de rand van de bosrijke Veluwe. Wij zijn in 1968 opgericht en zijn een zeer actieve Kringgroep en we hebben ongeveer 20 leden.
VDH Kringgroep Rijnenburg, De Meern - Trainen en gezelligheid.
VDH kringgroep Rivierengebied, Druten - De Kringgroep Rivierengebied is een hondensport vereniging die aangesloten is bij de landelijke Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse herdershonden (VDH).
VDH kringgroep Slingeland, Gaanderen - Kringgroep Slingeland is een plaatselijke afdeling van de vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herders honden, de VDH. www.kgpslingeland.nl
Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden afdeling Zuid Holland - Overzicht locaties kringgroepen binnen de afdeling Zuid-Holland
Vereniging van Kynologische keurmeesters in Nederland - de site van de Vereniging van Kynologische Keurmeesters in Nederland, hierop staan de rasstandaards, keurmeesterslijsten naar ras en bevoegdheid
Vereniging voor Duitse Herders Kringgroep Rijnmond, Rotterdam-Zestienhoven - Kringgroep-Rijnmond is opgericht op 17 september 1965. Deze vereniging is aangesloten bij de Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vereniging voor Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden - De Vereniging van fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden (V.D.H.), wil u graag wegwijs maken. Het doet ons dan ook genoegen dat u even de moeite neemt om wat meer te weten te komen van de Duitse Herdershond en haar vereniging.
Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3