naar de startpagina - home

Let op!!!!

Voordat je een site aanmeldt, moet je eerst een geschikte rubriek of subrubriek vinden en jouw site vanuit de gewenste rubriek aanmelden!!!!Rubrieken.com is een startpagina met verschillende rubrieken, vooral gericht op het Nederlandse en Belgische bedrijfsleven. Uiteraard is er ook ruimte voor andere interessante sites en proberen wij één van de betere startpagina's te worden. Om dit doel te bereiken, mag je bij ons wel reclametaal, zoekwoorden en andere wervende tekst gebruiken. De redactie beslist echter welke tekst er, en in welke (sub)rubriek jouw site wordt geplaatst.

Wij accepteren over het algemeen alleen sites, die iets aan het internet toevoegen, maar geven uiteraard ook starters een kans. De site hoeft niet mooi te zijn. De redactie mag sites altijd zonder opgaaf van redenen weigeren, sites verwijderen, de tekst van een site veranderen. Sommige onderwerpen staan tijdelijk in een subrubriek, totdat er voldoende aanmeldingen zijn om uit te groeien tot een zelfstandige rubriek.


Wij geven slechts toestemming om een internetsite eenmalig onder onze aandacht te brengen!

Het versturen van spam in of vanuit Nederland is niet toegestaan. Dat is de hoofdregel in de Telecommunicatiewet. Niet alleen ongevraagde e-mails maar bijvoorbeeld ook ongevraagde SMS'jes en faxen zijn spam. OPTA, de toezichthouder op de Nederlandse post- en telecommunicatiemarkt, handhaaft het verbod.
 1. Meld de site slechts eenmaal aan in de daarvoor bestemde rubriek (aanmelden in meerdere rubrieken betekent verwijdering uit onze index en worden bij de OPTA aangemeld!).
 2. Meld niet precies dezelfde site aan, maar dan met een andere url.
 3. Meld geen site aan waar kindonvriendelijk materiaal opstaat. Geen porno, haat, racisme, et cetera.
 4. Meld geen site aan die aanspoort op koppelingen of advertenties te klikken, e-mails te lezen of links naar deze websites bevat.
 5. Meld geen affiliate pagina's aan, wanneer je niet de houder van het oorspronkelijke domein bent.
 6. Meld niet iedere keer dezelfde site aan, wanneer deze al in onze index is opgenomen. Gebruik voor wijzigingen het wijzigingsformulier.
 7. Meld geen site aan die nog in aanbouw is, geen "hier komt" en "under construction".
 8. Meld geen site aan die naar een andere site voert (redirect).
 9. Meld geen site aan met een ongevraagde pop-up of -under.
 10. Meld geen site aan met onvoldoende inhoud.
 11. Meld geen site aan die alleen maar is gemaakt om geld te verdienen met Google advertenties en/of andere partnerprogramma's.
 12. Wanneer u iets voor geld aanbiedt, vermeldt dan ook uw adresgegevens, KvK- en BTW-nummer op uw website.
 13. Neem de tijd voor een korte wervende tekst en de juiste rubriek.

Wijzigingen doorgeven

Wanneer je de url of de tekst van een eerder opgenomen site wilt wijzigen, of een (schrijf)fout hebt ontdekt, vul dan het wijzigingsformulier in de desbetreffende rubriek in. Gebruik dit formulier ook wanneer de site is opgeheven (verwijderen) of verkocht (andere content).

Wij staan open voor positieve feedback, heb je suggesties, op of aanmerkingen, gebruik dan het contactformulier!

Ga verder naar de startpagina van Rubrieken.com en zoek de juiste (sub)rubriek.
Terug naar de homepage